Påsken og kommende helligdage i butikkerne

Her et overblik over hvilke dage butikkerne i Dalum og Bolbro er lukket over de kommende måneder.
Vi har åbent som vi plejer alle hverdage.
I forbindelse med forårets helligdage, holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag 1/4-21:                        Lukket
Langfredag 2/4-21:                           Lukket
Påskedag søndag 4/4-21:                Lukket
2. påskedag mandag 5/4-21:           Lukket

Store bededag 30/4-21:                   Lukket

Kristi Himmelfartsdag 13/5-21:       Lukket

Dalum Blæk & Hobby har åbent som normalt!

Vi byder igen kunderne velkommen i butikken på Faaborgvej 37A efter Covid-nedlukningen.

Vi har åbent med åbningstider som vi plejer –

Man – Fre    10.00  –  17.30
Lørdag          10.00  –  14.00

Vi beder kunderne respektere de fortsatte Corona-restriktioner – hold afstand, og max 2 personer i butikken ad gangen.

På gensyn i Dalum!

 

BolbroPrint har åbent igen!

Velkommen tilbage hos BolbroPrint – vi har igen åbent, og ser frem til at hjælpe kunderne med blæk, printere, udskrifter og meget mere.

Åbningstiderne er som de plejer:

Mandag – Fredag……….  10.00 – 17.30

Lørdag……………………  Lukket

Bemærk at vi respekterer Corona-reglerne i butikken – hold afstand, bær mundbind, og max 3 kunder i butikken ad gangen. Tak for at du er med til at holde smittespredningen nede.

Skal du bruge hjælp her og nu, kan vi også yde support over telefonen (naturligvis betinget af at vi ikke står med en butik fuld af kunder) – ring 65 91 14 23 for assistance, prisen er kr. 50,- pr. påbegyndt kvarter.

Du kan fortsat få varer hos BolbroPrint – men de skal være bestilt på forhånd!

Mangler du blæk, printerpatroner, toner eller andet fra BolbroPrint, så ring!

65 91 14 23

Vi kan fortsat hjælpe, men bestilling skal foregå over email. Jeg må IKKE lukke folk ind i butikken uden en forudgående skriftlig aftale. Vi må til gengæld godt tage imod betaling ved udlevering.

Skal du have fyldt dine blækpatroner, kan du lægge dem i en pose *med telefonnummer* (vigtigt!) og smide dem ind ad brevsprækken på Hauges Plads. Så sørger vi for at få dem genfyldt og (så vidt muligt) testet, og ringer til dig og aftaler betaling og afhentning.

Vi kan også hjælpe med print (også plakater) – send materialet på email – bolbroprint@gmail.com –  eller ring og lav en aftale, så får vi det løst.

Der er IKKE adgang til butikken uden forudgående aftale, og kun ifm. afhentning af allerede betalte varer.

Ring eller skriv hvis du er i tvivl.

65 91 14 23

Canon blækpatroner (printere med 2 patroner)

GENFYLDNING AF BLÆKPATRONER TIL
CANON NR. 37/38 – 40/41 – 50/51 SAMT
CANON NR. 510/511 – 512/513 – 540/541 – 545/546

Genfyldning af ovennævnte blækpatroner har en enkelt ulempe: blækmålingen
eller rettere: printtælleren, som ikke kan genetableres.

Når du sætter den genfyldte patron tilbage i printeren, vil du derfor se samme lave ”blækmåling”, som da du tog patronen ud før genfyldningen. Dette er dog ikke noget større problem, for de såkaldte blækmålere er i forvejen højst upålidelige.

På et givent tidspunkt vil printeren have talt antallet af print helt derned hvor patronen, ifølge Canons beregninger, burde være helt tom. Ved en genfyldt patron, vil der på dette tidspunkt naturligvis være en stor mængde blæk tilbage i kammeret.

Metoden til at fortsætte udskrivningen med patronen vil fremgå af en besked, som du får frem på skærmen. Der vil være tale om, at du skal holde en knap på printeren – typisk ”annuller”-knappen (den med den røde trekant) – nede i nogle sekunder, indtil du kan høre, at printeren begynder at arbejde.

Ved at gøre dette, sætter du blækmålingen ud af kraft og i det videre forløb, vil symbolet for blækpatronen være helt tomt. Du vil derefter heller ikke få advarsler om, at patronen er ved at være tom. Dette manglende led i service meddelelser er som nævnt ligegyldigt. Du står dig under alle omstændigheder bedst ved, ganske enkelt at bruge patronen, indtil du kan se på dine udskrifter at patronen mangler blæk.

Samtidig har disse patroner en evne til at afgive lidt blæk gennem skrive-hovedet under transport. Det er altså ikke udtryk for nogen fejl, hvis der ligger lidt blæk i bunden af posen. Du kan eventuelt tage lidt køkkenrulle og forsigtigt rengøre patronen.

Såfremt den genfyldte patron skal ligge i reserve for en patron, der allerede sidder i printeren, vil du gøre dig selv en tjeneste, ved at lade den genfyldte få en tur i printeren efter en måneds tid. På den måde holder du liv i patronen. Ved længere tids opbevaring uden at blive anvendt, kan patronen nemlig tørre ind i den forstand, at blækrester i patronens dyser størkner og gradvist blokerer for den friske blæk i printprocessen.

Plakatprint i Bolbro!

Vi kan nu tilbyde tryk af plakater i butikken på Hauges Plads. Vi kan tilbyde tryk på papirtyperne 90 g., 140 g. og vinyl med klæbende bagside, og kan lave plakater og bannere fra de helt små størrelser og op til 90 cm. i bredden, 28 m. i længden. Tiltræk flere kunder med ordentlig reklame foran din butik, eller forær fødselaren et billede af vedkommende selv i fuld størrelse.

Priseks.:
2 stk. A2 (42 x 60) på 90g. papir KUN kr. 70,-
1 stk. A1 (60 x 84) på 90g. papir kr. 70,-
1 stk. B2 standard plakatstørrelse (50 x 70) på 90g. papir kr. 60,-

Vi afregner efter størrelse på trykket – printeren kan printe i op til 90 cm. bredde, og vi udregner prisen efter længde (korteste led vi kan passe ind + 10 cm).

Pris for plakat i fuld bredde, 1 meter i længden:

90 g. papir – kr. 110,-
140 g. papir – kr. 135,-
Vinyl m klæb – kr. 160,-

Kom med materialet på f.eks. en USB, helst i PDF- eller billedformat, eller send det pr. mail.

Dalum Blæk holder lørdagsåbent – BolbroPrint holder lørdagslukket

BolbroPrint holder fremover lørdagslukket, men der er åbent i Dalum Blæk få kilometer derfra – Faaborgvej 37A, lige ved Dalumvej-krydset.

Dalum Blæk har ligesom BolbroPrint genopfyldning af blæk, originale og prisbillige kompatible blækpatroner, toner til laserprintere og salg af både blæk- og laserprintere, foruden papir, karton og et bredt udvalg af hobbyvarer med fokus på Grønlandsk Perlesyning.