Påsken og kommende helligdage i butikkerne

Her et overblik over hvilke dage butikkerne i Dalum og Bolbro er lukket over de kommende måneder.
Vi har åbent som vi plejer alle hverdage.
I forbindelse med forårets helligdage, holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag 1/4-21:                        Lukket
Langfredag 2/4-21:                           Lukket
Påskedag søndag 4/4-21:                Lukket
2. påskedag mandag 5/4-21:           Lukket

Store bededag 30/4-21:                   Lukket

Kristi Himmelfartsdag 13/5-21:       Lukket

Dalum Blæk & Hobby har åbent som normalt!

Vi byder igen kunderne velkommen i butikken på Faaborgvej 37A efter Covid-nedlukningen.

Vi har åbent med åbningstider som vi plejer –

Man – Fre    10.00  –  17.30
Lørdag          10.00  –  14.00

Vi beder kunderne respektere de fortsatte Corona-restriktioner – hold afstand, og max 2 personer i butikken ad gangen.

På gensyn i Dalum!

 

BolbroPrint har åbent igen!

Velkommen tilbage hos BolbroPrint – vi har igen åbent, og ser frem til at hjælpe kunderne med blæk, printere, udskrifter og meget mere.

Åbningstiderne er som de plejer:

Mandag – Fredag……….  10.00 – 17.30

Lørdag……………………  Lukket

Bemærk at vi respekterer Corona-reglerne i butikken – hold afstand, bær mundbind, og max 3 kunder i butikken ad gangen. Tak for at du er med til at holde smittespredningen nede.

Skal du bruge hjælp her og nu, kan vi også yde support over telefonen (naturligvis betinget af at vi ikke står med en butik fuld af kunder) – ring 65 91 14 23 for assistance, prisen er kr. 50,- pr. påbegyndt kvarter.

𝙽̶𝚢̶𝚎̶ ̶𝚛̶𝚎̶𝚐̶𝚕̶𝚎̶𝚛̶ ̶𝚏̶𝚘̶𝚛̶ ̶𝚋̶𝚎̶𝚜̶𝚝̶𝚒̶𝚕̶𝚕̶𝚒̶𝚗̶𝚐̶ ̶/̶ ̶𝚊̶𝚏̶𝚑̶𝚎̶𝚗̶𝚝̶𝚗̶𝚒̶𝚗̶𝚐̶ ̶𝚑̶𝚘̶𝚜̶ ̶𝙳̶𝚊̶𝚕̶𝚞̶𝚖̶ ̶𝙱̶𝚕̶æ̶𝚔̶ ̶&̶ ̶𝙷̶𝚘̶𝚋̶𝚋̶𝚢̶

Dette indlæg er forældet, se venligst nyeste opslag på hjemmesiden.

Nye regler for bestilling / afhentning hos Dalum Blæk & Hobby under Covid-19
Vi skal bede jer om at sende en mail til dalumblaek@gmail.com hvor i skriver hvad i gerne vil købe / bestille hos os, så sender vi en bekræftelse på bestillingen, og derefter kan varerne hentes og betales i butikken.
Mvh. Personalet hos Dalum Blæk & Hobby

Ps. man kan stadig afhente sine pakker fra Bring som normalt, dvs. med de sidste 4 tal i pakkenummeret + ID.

Du kan fortsat få varer hos BolbroPrint – men de skal være bestilt på forhånd!

Mangler du blæk, printerpatroner, toner eller andet fra BolbroPrint, så ring!

65 91 14 23

Vi kan fortsat hjælpe, men bestilling skal foregå over email. Jeg må IKKE lukke folk ind i butikken uden en forudgående skriftlig aftale. Vi må til gengæld godt tage imod betaling ved udlevering.

Skal du have fyldt dine blækpatroner, kan du lægge dem i en pose *med telefonnummer* (vigtigt!) og smide dem ind ad brevsprækken på Hauges Plads. Så sørger vi for at få dem genfyldt og (så vidt muligt) testet, og ringer til dig og aftaler betaling og afhentning.

Vi kan også hjælpe med print (også plakater) – send materialet på email – bolbroprint@gmail.com –  eller ring og lav en aftale, så får vi det løst.

Der er IKKE adgang til butikken uden forudgående aftale, og kun ifm. afhentning af allerede betalte varer.

Ring eller skriv hvis du er i tvivl.

65 91 14 23

Canon blækpatroner (printere med 2 patroner)

GENFYLDNING AF BLÆKPATRONER TIL
CANON NR. 37/38 – 40/41 – 50/51 SAMT
CANON NR. 510/511 – 512/513 – 540/541 – 545/546

Genfyldning af ovennævnte blækpatroner har en enkelt ulempe: blækmålingen
eller rettere: printtælleren, som ikke kan genetableres.

Når du sætter den genfyldte patron tilbage i printeren, vil du derfor se samme lave ”blækmåling”, som da du tog patronen ud før genfyldningen. Dette er dog ikke noget større problem, for de såkaldte blækmålere er i forvejen højst upålidelige.

På et givent tidspunkt vil printeren have talt antallet af print helt derned hvor patronen, ifølge Canons beregninger, burde være helt tom. Ved en genfyldt patron, vil der på dette tidspunkt naturligvis være en stor mængde blæk tilbage i kammeret.

Metoden til at fortsætte udskrivningen med patronen vil fremgå af en besked, som du får frem på skærmen. Der vil være tale om, at du skal holde en knap på printeren – typisk ”annuller”-knappen (den med den røde trekant) – nede i nogle sekunder, indtil du kan høre, at printeren begynder at arbejde.

Ved at gøre dette, sætter du blækmålingen ud af kraft og i det videre forløb, vil symbolet for blækpatronen være helt tomt. Du vil derefter heller ikke få advarsler om, at patronen er ved at være tom. Dette manglende led i service meddelelser er som nævnt ligegyldigt. Du står dig under alle omstændigheder bedst ved, ganske enkelt at bruge patronen, indtil du kan se på dine udskrifter at patronen mangler blæk.

Samtidig har disse patroner en evne til at afgive lidt blæk gennem skrive-hovedet under transport. Det er altså ikke udtryk for nogen fejl, hvis der ligger lidt blæk i bunden af posen. Du kan eventuelt tage lidt køkkenrulle og forsigtigt rengøre patronen.

Såfremt den genfyldte patron skal ligge i reserve for en patron, der allerede sidder i printeren, vil du gøre dig selv en tjeneste, ved at lade den genfyldte få en tur i printeren efter en måneds tid. På den måde holder du liv i patronen. Ved længere tids opbevaring uden at blive anvendt, kan patronen nemlig tørre ind i den forstand, at blækrester i patronens dyser størkner og gradvist blokerer for den friske blæk i printprocessen.