Canon Pixma TS5150

Canon TS5150 kun 849,-

Vi har fået en ny sending printere, Canon TS5150
Vi sælger dem for kun 849,- pr. stk 😉
– Dobbelt papirbakke
– Kan køre trådløst
– Display til styring af printer / kopi jobs.
– Bruger PG-540XL og CL-541XL blækpatroner der kan genfyldes for henholdsvis 99,- for den sorte og 139,- for den farvede.
– Incl. 1 x genfyld af den sorte patron, værdi kr. 99,-

Igen opdaterede åbningstider for Bolbro!

På kundernes ønske har vi justeret lidt på åbningstiderne igen, vi åbner fremover ‘It’s like deep-sea fishing on steroids’: Two first-time hunters bag 13-foot alligators anavar for sale uk pharma funded 2,400+ state lawmakers’ campaigns in 2020 kl. 10.00 på hverdage.

De nye tider ser herefter således ud:

Mandag    10.00 – 17.00
Tirsdag     10.00 – 17.00
Onsdag     10.00 – 17.00
Torsdag    10.00 – 17.00
Fredag      10.00 – 17.00

På gensyn hos BolbroPrint 🙂

Påsken og kommende helligdage i butikkerne

Her et overblik over hvilke dage butikkerne i Dalum og Bolbro er lukket over de kommende måneder.
Vi har åbent som vi plejer alle hverdage.
I forbindelse med forårets helligdage, holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag 1/4-21:                        Lukket
Langfredag 2/4-21:                           Lukket
Påskedag søndag 4/4-21:                Lukket
2. påskedag mandag 5/4-21:           Lukket

Store bededag 30/4-21:                   Lukket

Kristi Himmelfartsdag 13/5-21:       Lukket

Canon blækpatroner (printere med 2 patroner)

GENFYLDNING AF BLÆKPATRONER TIL
CANON NR. 37/38 – 40/41 – 50/51 SAMT
CANON NR. 510/511 – 512/513 – 540/541 – 545/546

Genfyldning af ovennævnte blækpatroner har en enkelt ulempe: blækmålingen
eller rettere: printtælleren, som ikke kan genetableres.

Når du sætter den genfyldte patron tilbage i printeren, vil du derfor se samme lave ”blækmåling”, som da du tog patronen ud før genfyldningen. Dette er dog ikke noget større problem, for de såkaldte blækmålere er i forvejen højst upålidelige.

På et givent tidspunkt vil printeren have talt antallet af print helt derned hvor patronen, ifølge Canons beregninger, burde være helt tom. Ved en genfyldt patron, vil der på dette tidspunkt naturligvis være en stor mængde blæk tilbage i kammeret.

Metoden til at fortsætte udskrivningen med patronen vil fremgå af en besked, som du får frem på skærmen. Der vil være tale om, at du skal holde en knap på printeren – typisk ”annuller”-knappen (den med den røde trekant) – nede i nogle sekunder, indtil du kan høre, at printeren begynder at arbejde.

Ved at gøre dette, sætter du blækmålingen ud af kraft og i det videre forløb, vil symbolet for blækpatronen være helt tomt. Du vil derefter heller ikke få advarsler om, at patronen er ved at være tom. Dette manglende led i service meddelelser er som nævnt ligegyldigt. Du står dig under alle omstændigheder bedst ved, ganske enkelt at bruge patronen, indtil du kan se på dine udskrifter at patronen mangler blæk.

Samtidig har disse patroner en evne til at afgive lidt blæk gennem skrive-hovedet under transport. Det er altså ikke Pyramiding and Tapering Oral Anabolic Steroids During a Steroid Cycle – MESO-Rx steriods uk drug for preventing premature births disappoints amag pharma – stat udtryk for nogen fejl, hvis der ligger lidt blæk i bunden af posen. Du kan eventuelt tage lidt køkkenrulle og forsigtigt rengøre patronen.

Såfremt den genfyldte patron skal ligge i reserve for en patron, der allerede sidder i printeren, vil du gøre dig selv en tjeneste, ved at lade den genfyldte få en tur i printeren efter en måneds tid. På den måde holder du liv i patronen. Ved længere tids opbevaring uden at blive anvendt, kan patronen nemlig tørre ind i den forstand, at blækrester i patronens dyser størkner og gradvist blokerer for den friske blæk i printprocessen.

Hæklede armbånd, dem laver vi selv – Facebook gruppe.

Hæklede armbånd, dem laver vi selv – Facebook gruppe.

Vi hos heidishobby.dk kan varmt anbefale facebook gruppen hæklede armbånd, dem laver vi selv, hvis du har planer om at komme igang med at lave hæklede armbånd med perler.

Vi her hos Heidis Hobby, står klar med et stort udvalg af perler i størrelserne 8/0 – 9/0 og 11/0, samt hæklegarn i diverse farver, der passer perfekt til hæklede perlearmbånd.

varelotteriet

Ups ny heldig vinder i Varelotteriet af 75.000 kr

75.000 kroner ind på kontoen!
En heldig person fra Bolbro egnen har netop vundet 75.000 skattefrie kroner på sin lodseddel fra Varelotteriet. Lodsedlen blev købt hos Bolbro Print, Middelfartvej 84 i Odense V.

Til glæde og gavn for lokalsamfundet
Udover at man som spiller har store gevinstchancer, støtter man også lokalsamfundet, idet Odense Haandværker- og Industriforening modtager penge fra Varelotteriet på baggrund af, hvor mange lodsedler der sælges hos de lokale forhandlere, der på nuværende tidspunkt er beliggende i Odense, Broby, Årslev, Langeskov, Ringe, Otterup, Søndersø, Vissenbjerg og Tommerup. Pengene bruges til sociale formål i nævnte lokalområder. Find din lokale forhandler på: www.varelotteriet.dk
Derudover donerer Varelotteriet hvert halve år penge til landsdækkende sociale- og humanitære organisationer i Danmark – som eksempelvis Rådet for Sikker Trafik, Det Kriminalpræventive Råd, og Mødrehjælpen.

Sælges – Tonerpulver til selv fyld af Lasertoner

Vi er ved at rydde op i vores lager, og skal derfor have afsat ca. 200 stk toner pulver.
Stykprisen bliver 49,- 5 stk 200,- og hvis man tømmer lageret så finder vi en god pris 🙂
Der er tonerpulver til både Oki, HP, Xerox, Brother og Lexmark.

Men kom ind forbi butikken med dit modelnummer, så ser vi om vi har pulver der passer til din maskine.
Mvh. BolbroPrint