Firmaprofil

Printere - Blæk & Hobby

Ved vi en hel del om og vi elsker at dele vores specialviden med vores kunder.

Lidt om butikken

Vores mission er at tilbyde et prisbilligt alternativ til originale blæk / laserpatroner, samt yde rådgivning inden for printere til den private husholdning.

Dalum Blæk & Hobby. blev  åbnet d. 1. oktober 2006, som en del af Printstation kæden. Denne kæde trådte vi dog af i 2008 og forsatte på egen hånd 🙂

Den 1 Oktober 2012 fik butikkerne den samme indehaver, Martin Grau Eskildsen, da den tidligere indehaver af Bolbroprint, Erik Th. Clemmesen, begyndte at forberede sin pension.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi har print og genopfyldning som basis ydelse,

Hos Dalum Blæk & Hobby er vi også udstyret med en hobbyvareafdeling, med særligt fokus på Grønlandsk perlesyning,  & diamant billeder, hvor Heidi Greve er fagkvinde.

 

Blæk til printer:

Billigst: at få fyldt dine blækpatroner. Vi kan klarer de fleste typer såsom HP, CANON, BROTHER, både dem med printhoved og uden printhoved.

Økonomisk: at købe kompatible patroner, der minimum giver den samme ydelse, som original patroner blot til en bedre pris.

Den Sikre: Originale blækpatroner fra HP, Canon, Brother, Epson, Lexmark, vi fører et stort udvalg af de originale blækpatroner, til konkurrencedygtige priser.

 

Kopi & Print  og indbinding:

Vi klarer lige fra 1 side sort/hvid kopi/ print til print af hæfter, vi kan klare A4 + A3.

Vi kan tilbyde at sætte en spiral + forside-bagside på din præsention - opgave.

Vi kan laminere A3, A4, A5 og visitkort.

Og vi kan printe plakater i størrelser op til 90 cm i bredden, max 28 meter i længden. Vi har selvklæbende folie og plakatpapir i tykkelserne 140 g og 90 g.

 

Du vil som kunde til dagligt kunne møde :

Dalum Blæk & Hobby: Heidi Greve, Martin Grau Eskildsen

Vi har derudover løbende praktikanter, der er i jobprøvning, eller anden form for skånejob. Vi har i butikken en politik om, at alle skal have en chance for at vise, at de kan arbejde, og derfor samarbejder vi aktivt med jobcentre om at tage praktikanter.